работят за Вас

• „Запознах се с книгите от поредицата Play Smart съвсем скоро. От краткото време на работа с тях ми хареса добрата картинкова структура, с която децата се забавляват и учат с удоволствие. Спомагат за развитието на основни когнитивни процеси като внимание, мислене, памет, въображение. Активно се работи върху фината моторика. Стимулират се езиковото и говорно развитие. Обогатяват активен и пасивен речников запас. С пожелание - Тази образователна поредица да достигне до повече семейства, а на вас много успехи!!” От Логопедичен кабинет "Дейзи"
Магистър логопед,
Деси Ташкова


• „Да, дъщеря ми реагира много добре на книжката Play Smart. Имаме 3+ Аз мога повече. Дъщеря ми е със СОП и липса на концентрация. Бързо губи интерес. С тази книжка обаче иска да прави нови и нови страници. Много се стимулира от поощрителните стикери и дори тя избира какъв стикер да сложим след като изпълни задачката. Ето я от днес:”


Диана Светославова препоръчва Книжки Play Smart. Любими на сина ми! С удоволствие се занимава и сам ми ги носи да решаваме. Изрешихме 3+ за отрицателно време, скоро получих и 4+.


Viara Georgieva Страхотни книжки. Имаме първата 3+ и ще вземем цялата поредица!


Radina Stoycheva Имаме в нас първата цяла поредица и сина ми ги обожава! Страхотни са!


Mariya Popova Здравейте, Ние сме Мария, Мартин 3г., и Лора 8г. Поръчахме си книжките за 3+ Искахме да ви благодарим, книжките много допаднаха на Марти. Наистина са страхотни! Мартин постоянно иска да ги отваря и да се занимаваме. Лора пък обожава да му се прави на учителка и да обяснява задачите. Упражненията са много разнообразни и интересни. Ядохме сандвичи, редихме пъзели, свързвахме, откривахме предметите и правихме опити да рисуваме. Изпращаме ви най-сърдечни благодарности и се надяваме, че книжките Ви ще докоснат много семейства, както го направихте с нас!
Поздрави,
Бъдете здрави!
Марти, Лора и Мария.


Viktoriya Petrova Страхотни са, препоръчвам!


Bisera Peycheva Сина ми е на 2.4г и някои задачки ги започнахме още преди 2-3месеца. Страхотни книжки!


Albena Tzvetkova Страхотна е тази поредица. Дано изкарат още книжки. Моята госпожица вече е на три, но ги бях забутала някъде книжките за 2+ и сега си ги решава. Тъкмо онзи ден михме зъби.


Калина Монева Гагова Любимите и у дома.


Ирена Лелчева Страхотни са книжките. С дъщеря ми (на 2 години и половина) сме направили първите две книжки за 2+. Третата книжка - Аз мога повече ми се струва, че й е малко по-трудна и съм я прибрала за сега. Със сигурност ще вземем и за следващите възрастови групи.


Mariyana Stoyanova Страхотна поредица, и забавна и интересна! Имахме 2+, после 3+, сега взех 4+ и те изглеждат същи толкова интересни и разнообразни!


Видка Георгиева Супер са, май само моето дете не ги харесва!


Кристина Найденова Здравейте! Минавам да оставя отзив за книжките Play smart, по 3 броя от възрастова група са и и учудващо за мен, супер нетърпеливата ми дъщеря толкова харесва задачките, че сама иска да се занимаваме и да учим. Има задачи за оцветяване, за изрязване, за лепене, имат стикери и много идейни занимания като например да се направи четка и да се мият зъбите на един хипопотам (любимото на дъщеря ми). Сега поръчах следващите три броя за възраст 3+ и забелязах, че съдържанието отговоря на ДОИ за първа група в детската градина, та нямам търпение да ги започнем.


Plamena Pancheva И аз потвърждавам, наистина са страхотни книжки, синът ми не можеше да спре да изпълнява упражненията. Сам ги търсеше и настояваше в тях да се упражняваме.


Камелия Станева Страхотни книжки! За жалост единствените, които бях намерила за тази възраст.


Darina Ilieva Страхотни са. Сега взех 4+ по препоръка от тук. Чак ме е яд, че не съм ги открила предишна година, за да се възползваме от тях.


Veselina Stoynova Още един глас, страхотни са!


• „Здравейте! Търся за дъщеря ми, която е на 2г 4м "занимателна" книжка, в която има ВСИЧКО - упражнения, свързани с букви, числа, цветове, рисуване, лепене на стикери, изрязване и лепене. Нещо като поредицата на Playsmart, която бе изядена за отрицателно време. Намирам или книжки за оцветяване, или книжки със стикери, или комплекти за азбуката. Нещо не намирам баш каквото търся, а няма как Playsmart да са единствените за тази възраст. Помогнете с идеи, моля.”


• „Здравейте, прекрасни хора, които стоите зад Издателство Радика! Искам да изразя възхищението си от книжките, които получих днес за 4+ и съжалявам, че не съм ви открила по- рано! Ще поръчам и третата книжка и ще се радвам на нови неща от вас!”


• „Имам тази със слончето за 2+ интересна е, нашата е на английски (има ги на бг), но то текст почти няма. За малко по-съсредоточени деца са.”


• „Страхотни са, ние имаме всичките 2+ ,но първата е любимата на моето момче.”


Майка на дете със СОП „Много са хубави! Моята Вали само с тази книжка си играе и благодарение на нея махнахме памперса, научи се за де завива като ляга, да казва неща които преди не съм я чувала да казва, въпреки усилията ми да я науча. Подарявала съм на други деца и те ги харесват. Сега имам една в къщи за 4 годишни и често се замислям дали да не я започнем и нея. Поръчват се по телефона и ги пращат по еконтл . Няма ги по книжарниците. Цената е 14лв.”


• Из сайта BG - MAMMA 9 юли 2018г. „ ......В момента в Бълагрия навлиза най-известната система в Япония- Гаккен с обучаващи книжки Play Smart books, по която японците обучават най-малките дечица с доказан 35 годишен опит! От няколко месеца живея в Москва и виждам, че книжарниците за заляти с книжки от типа Развиващи тестове за деца от 1 година нагоре. Чудя се има ли още някой я България, който смята, че в най-ранната възраст на детето трябва само да го храним и слагаме да спи и да говори и това е всичко, на което можем да го научим?